Paddock’un kız arkadaşı konuştu

Las Vegas’ta 59 kişinin yaşamını yitirdiği saldırı ile ilgili FBI tarafından başlatılan soruşturma sürerken, saldırıyı gerçekleştiren Stephen Paddock’un kız arkadaşı Marilou Danley avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, Paddock’tan şüpheleneceği hiçbir

Paddock’un kız arkadaşı konuştu

Danley, Paddock’un kendisini aniden Filipinler’e göndermesi ve hesabına 100 bin dolarlık para aktarmasının gerekçesi olarak, Paddock’un kendisinden ayrılmak istediği için para gönderdiğini düşündüğünü anlattı. Danley, “Başka insanlara karşı böylesine bir şiddet eylemi planladığı hiçbir zaman aklıma gelmedi’ dedi.

TRUMP LAS VEGAS’TA

ABD Başkanı Donald Trump silahlı saldırının ardından Las Vegas kentini ziyaret ederek, ölenlerin aileleri, yaralılar ve saldırıya müdahale eden güvenlik görevlileriyle görüştü. Trump, günübirlik ziyaretinde ilk olarak Las Vegas University Medical Center’da yatan bazı hastalarla bir araya geldi. Öte yandan Las Vegas saldırısı kurbanlarının yakınları için başlatılan yardım kampanyasında toplanan paranın 8 milyonu geçtiği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X