Paletini kapan havuza koştu!

240 kulüpten 240 sporcunun yer aldığı organizasyonda bir çok rekor beklediğini söyleyen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, ‘Bursa tesis anlamında çok gelişmiş’ dedi.

Paletini kapan havuza koştu!

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun 2016 faaliyetleri kapması altında Bursa’da gerçekleştirdiği Paletli Yüzme Gençler Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası dün başladı. 28 takımdan 108 bayan ve 132 erkek olmak üzere toplam 240 sporcu ile Türkiye rekoru kıran organizasyon 3 gün sürecek. Şampiyonada ayrıca 3 de Bursa takımı mücadele ediyor. Çift Palet, Mona Palet, Su Üstü ve Dip olmak üzere 4 kategoride yarışların kıyasıya sürdüğü 2016 Paletli Yüzme Gençler Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası’nda ödül töreni ise yarınki yarışların sonunda yapılacak.

İLGİ ARTIYOR

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, ‘Bursa’da rekor katılımlı çok güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Atıcılar Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda ilk kez yarışlar olacak ancak artık buraya daha çok geleceğiz. Gerçekten Bursa spor ve tesis anlamında çok fazla gelişmiş durumda. İnşallah rekor katılımın olduğu bu organizasyon sonunda birçok Türkiye rekoru kırılır’ dedi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ise, ‘Bursa olarak her zaman böyle organizasyonlara açığız. Bize bu fırsatı veren Şahin Özen başkanımıza teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X