Palyaço Kıyafetli Üniversite Öğrencileri

Eskişehir Yediler mevkiinde dolaşan palyaço kıyafeti giymiş iki üniversite öğrencisi, balon yaparak ve satarak harçlıklarını çıkarıyorlar. İsimler…

Palyaço Kıyafetli Üniversite Öğrencileri

Eskişehir Yediler mevkiinde dolaşan palyaço kıyafeti giymiş iki üniversite öğrencisi, balon yaparak ve satarak harçlıklarını çıkarıyorlar. İsimlerinin açıklanmasını istemeyen ve kendilerin çocukların sadece palyaço olarak görmek istediklerini söyleyen iki üniversiteli genç, konuşmalarında, kendilerinin sadece balon satan değil, balonu üretip satan insanlar olarak görülmelerini istediklerini belirttiler. Öğrenciler, çocuklara istedikleri hayvanın balondan maketini yaptıklarını ve bunun çocuklar tarafından çok hoş karşılandığını söylediler. Bu sayede bir çok çocuğunu çizgi filmlerdeki kahramanların balon maketlerine kavuştuğunu söyleyen üniversiteli gençler, çocuklara hayvan sevgisi aşıladıklarını da sözlerine eklediler. İki üniversiteli genç, çok fazla olmasa da harçlıklarını çıkardıklarını söylediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X