Pandemi Osmangazi’nin projelerini durduramadı

Çoğu ülke ve kent bırakın yeni yatırımı, var olanları durdurmayı seçti. Türkiye’nin ekonomisi de salgın hastalık nedeniyle istenilen düzeyde değil.Belediyelerimiz devam erden yatırımlarının süreçten etkilenmemesi için çalışılıyor.İlimizdeki Osmangazi Belediyesi de pandemiye rağmen yatırımlarını aksatmadan hayata geçirmek için gayret gösteriyor. Olay Gazetesi Yazarı İhsan Aydın yazdı…

Pandemi Osmangazi’nin projelerini durduramadı

Elektronik postamıza gönderilen iletiden anlıyoruz ki, Osmangazi Belediyesi sadece dev kaynak yutan Kent Meydanı Projesi’nin sürdürmüyor.

Mahallelere serpiştirilmiş irili ufaklı projelerini de bu süreçten etkilenmeden tamamlamak için olağanüstü bir çaba gösteriyor.

Son dönem ilçede en hızlı gelişen semt olarak geçen Yunuseli’deki kapalı modern pazar alanı inşaatı da tamamlanma aşamasına getirilmiş.

3 bin metrekare alanlı kapalı pazar alanının üstü de 100 araçlık otopark olarak kullanılacak. Aynı anda 130 pazarcı esnafı da tezgah açabilecek.

Doğrusu, pazar alanlarında otopark ihtiyacı had safhada.

Yunuseli  Mahallesi sakini olduğumuz için biliyoruz. Semt içine sıkışmış küçük pazar alanı etrafında aracımızı park edecek yer bulmakta zorlanıyoruz.

İhsan Aydın’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X