Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Papa’nın Bursa İznik’e ziyareti fiyatları uçurdu! 5,5 milyon lira…

Papa 14. Leo’nun ziyareti sonrası İznik’te 2 bin 200 yıllık surlarla çevrili 720 metrekare sit içindeki arsa 5,5 milyon liradan satışa konuldu. Arsa kültürel değeri nedeniyle ilçenin en dikkat çeken gayrimenkul ilanlarından biri oldu.

Papa 14. Leo’nun ziyareti sonrası İznik’te 2 bin 200 yıllık

İznik Gölü yürüyüş yoluna sadece 10 metre mesafedeki parsel, tarihi 2 bin 200 yıllık sur duvarlarıyla çevrili olmasıyla dikkat çekiyor.

Hobi bahçesi bile yapılamayacak arsanın dönümü 7,5 milyon lirayı buluyor.

papanin bursa iznike ziyareti fiyatlari ucurdu 55 milyon lira be489e4f67ff

Gayrimenkul Danışmanı Alper Tuzcu, “Burada gördüğünüz arsa 720 metrekare. Etrafı surlarla çevrili Osmanlı, Bizans, Selçuklu ve Roma dönemine ait ve bu arsa sit alanı içerisinde herhangi bir yapılaşma izni yoktur. Hobi bahçesi olarak bile kullanılabileceğini düşünmüyorum bunları tabii İznik Belediyesine sormamız gerekiyor bu arsanın koleksiyon değerini olduğunu düşünüyorum. Papa’nın İznik ziyareti sonrasında gayrimenkullerde daha önce görülmemiş etkiler olmaya başladı. Bundan önce İznik zaten değerliydi ve daha da değerli olma yolunda ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Arsanın, sit alanı statüsünde bulunması nedeniyle yapılaşmaya kapalı olduğu belirtildi.

papanin bursa iznike ziyareti fiyatlari ucurdu 55 milyon lira 0b33a1903020

papanin bursa iznike ziyareti fiyatlari ucurdu 55 milyon lira bd6aeddc467e


Avatar Seç KAPAT
Bursa’da devrilen traktörün altında kalan 73 yaşındaki Selamettin Karyağar hayatını
Sıradaki Haber Bursa’daki feci kazadan acı haber!