Para için 82 yaşındaki dedesini dövmüş

Adana’da para meselesi yüzünden bir şahıs, 82 yaşındaki dedesini darp etti. Sağlık raporu almaya gelen yaşlı adam, polisin yardımıyla güçlükle yürüyebildi.

Para için 82 yaşındaki dedesini dövmüş

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 82 yaşındaki Yusuf Gençdal’ın torunu, çalışıp kazandığı parayı babasına verdi. Bir süre sonra torun babasından parasını geri istedi ancak Adana’da olmayan baba, parayı Gençdal’a bıraktığını söyledi. Torun da dedesinin yanına gelerek, “Babam parayı sana bırakmış paramı ver” dedi. Ancak yaşlı adam paranın kendisinde olmadığını söyledi. Buna sinirlenen torun, dedesini darp edip kaçtı. Dede Gençdal, gözüne aldığı darbeler sonucu yere yığıldı. Acılar içinde kalan yaşlı adam kendine gelince, polisi arayarak şikayetçi oldu. 

Hürriyet Polis Merkezi’nde ifade verdikten sonra adli tıp birimine sağlık raporu almak için gelen yaşlı adamın, bastonla bile yürümekte güçlük çektiği görüldü. Yaşlı adamı polis elinden tutarak güçlükle adli tıpa getirebildi. Burada Gençdal, torununun parasını kendisinde zannettiğini, bu nedenle kendini darp ettiğini söyleyerek şikayetçi olduğunu kaydetti. Gençdal, rapor aldıktan sonra yine polisin yardımıyla götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X