Para şöhret hepsi geçici

Ünlü oyuncu Başak Sayan, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada kariyerinde daha fazla yükselmek yerine aile kurup, yazar olma serüvenini anlattı.

Para şöhret hepsi geçici

Ünal Özbay

HEPİMİZİN BİR ROLÜ VAR

Son dönemde yazar kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Başak Sayan, şöhretinin zirvesindeyken neden evlenip çocuk sahibi olmayı seçtiğini anlattı.

İkizlerini kucağına aldıktan sonra da setlere dönmek yerine yazarlık yapmayı tercih eden Sayan, “Bu kararları vermek zor. Ama şöhret, para, pul bunların hepsi geçici.

Hepimiz bir rolü oynuyoruz. Önemli olan tek şey sevdiğiniz insanlarla sevdiğiniz anları paylaşmak” dedi.

ÜZÜNTÜDEN HASTANELİK OLDUM

Yazarlığının oyunculuğundan daha eskiye dayandığını belirten Başak Sayan, Azra Kohen’le mahkemelik olmasına neden olan ‘Fi-Çi-Pi’ üçlemesinin kendi kitabından esinlenildiği iddiasını da yineledi.

Kitabı okuduğunda büyük şok yaşadığını belirten Sayan, “O dönem çok çok üzüldüm. Çocuklar yeni doğmuştu, süt verme aşamasındaydım. Hastanelik oldum. Çocuklara süt vermeyi unuttum. Şimdi mahkeme sonucunu bekliyoruz” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X