Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Para şöhret hepsi geçici

Ünlü oyuncu Başak Sayan, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada kariyerinde daha fazla yükselmek yerine aile kurup, yazar olma serüvenini anlattı.

Ünlü oyuncu Başak Sayan, Olay Çekirge'ye yaptığı özel açıklamada kariyerinde

Ünal Özbay

HEPİMİZİN BİR ROLÜ VAR

Son dönemde yazar kimliğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Başak Sayan, şöhretinin zirvesindeyken neden evlenip çocuk sahibi olmayı seçtiğini anlattı.

İkizlerini kucağına aldıktan sonra da setlere dönmek yerine yazarlık yapmayı tercih eden Sayan, “Bu kararları vermek zor. Ama şöhret, para, pul bunların hepsi geçici.

Hepimiz bir rolü oynuyoruz. Önemli olan tek şey sevdiğiniz insanlarla sevdiğiniz anları paylaşmak” dedi.

ÜZÜNTÜDEN HASTANELİK OLDUM

Yazarlığının oyunculuğundan daha eskiye dayandığını belirten Başak Sayan, Azra Kohen’le mahkemelik olmasına neden olan ‘Fi-Çi-Pi’ üçlemesinin kendi kitabından esinlenildiği iddiasını da yineledi.

Kitabı okuduğunda büyük şok yaşadığını belirten Sayan, “O dönem çok çok üzüldüm. Çocuklar yeni doğmuştu, süt verme aşamasındaydım. Hastanelik oldum. Çocuklara süt vermeyi unuttum. Şimdi mahkeme sonucunu bekliyoruz” dedi. 


Avatar Seç KAPAT
Anayasa Mahkemesi'nin süresiz nafaka düzenlemesini iptal etmesi, akıllara eski eşleriyle
Sıradaki Haber Nafaka kararı sonrası gözler ünlülere çevrildi: “Her bir karım benden zengin”