Para var saadet yok

‘Bekarlığa Veda’ oyununu sahnelemek için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye konuşan Akasya Asıltürkmen, dizilerde rol alıp çok para kazanan meslektaşlarının hemen hepsinin mutsuz olduğunu söyledi.

Para var saadet yok

FOTOĞRAFLAR: RIDVAN DEMİR

Oyuncu Akasya Asıltürkmen, ‘Bekarlığa Veda’ oyununu Nazım Hikmet Kültürevi’nde Bursalılarla sundu. Oyun öncesi konuşan Asıltürkmen, tiyatroda mutlu olduğunu söyledi. Dizilerde rol alan meslektaşlarının mutsuzluğuna değinen oyuncu, ‘Bütün hayatımı diziye vakfedemem. Bunu yapan oyuncuların da mutlu olduğunu görmüyorum. Paraları ve ama saadetleri yok’ diye konuştu. Tiyatronun oyuncuyu antrenmanlı kıldığını da düşünen Asıltürkmen, ‘Ben ne zaman istersem dizi yaparım, ama her isteyen dizi oyuncusu tiyatroya geçemez’ dedi. 

GÜLDÜRMEK SANILDIĞINDAN ÇOK ZOR

Komediyi sevdiğini söyleyen Akasya Asıltürkmen, mutlu bir karakteri oynamanın kendisini zorladığını itiraf etti. Dram oynamanın komediye göre kolay olduğunu düşünen Asıltürkmen, ‘Sahnede kahkahalarla gülmek ve güldürmek çok zor. Gerçek mutluluğun taklidini yapamazsınız. Güldürmek zeka işidir’ dedi. Oyunda 30’lu yaşlarda bir kadının evlilik hikayesini anlatan Akasya Asıltürkmen, ‘Günümüzde kadınlar erkekleşti, erkeklerse kadınlaştı. Artık erkekler evliliğe ikna edilmeye çalışılıyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X