Para vermeyen dayısının oğlunu 5 parçaya böldü

İstanbul’da 20 bin lira para istediği dayısının oğlunu olumsuz yanıt alınca, gece bekçisi olarak çalıştığı işyerine çağırarak başına demir çubukla vurarak öldüren, daha sonra cesedi 5 parçaya ayırarak kazdığı çukura gömen şüpheli polis tarafından yakaland

Para vermeyen dayısının oğlunu 5 parçaya böldü

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden Yavuz K.(36)’nın cinayet ve sonrasını tüm detayları ile anlattığı öğrenildi. Yavuz K.’nın cinayetten iki gün sonra işyeri güvenlik kamera kayıtlarını yok etmek için yangın çıkardığı, ancak alevlerin büyümesi üzerine kendisinin de yaralandığı öğrenildi. Bu yangında prodüksiyon ve reklam işi yapan şirkette 5 milyon dolarlık zarar meydana geldiği belirtildi.

 

BİNAYA GİRİŞİ VAR ÇIKIŞI YOK

 

İstanbul’da 6 Eylül 2015 tarihinde polise başvuran 33 yaşındaki Mehmet Tunç’un yakınları, onun esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolduğunu söyleyerek yardım istedi. Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Mehmet Tunç’un son olarak kuzeni Yavuz K.’nin Maslak, Atatürk Organize oto sanayi sitesindeki  prodüksiyon ve reklam şirketinde gece bekçiliği yapan kuzeni Yavuz K.’nın yanına gittiği tespit edildi. Polis güvenlik kamera görüntülerinde saat 21.00 sıralarında binaya giren Mehmet Tunç’un bir daha dışarı çıkmadığını tespit edince Kuzen Yavuz K. gözaltına alındı.

 

TÜYLER ÜRPETEN İTİRAFLAR

 

K:Ş.B.(Kayıp Şahıslar Büro Amirliği)’ne getirilerek sorgulanan Yavuz K. önce Mehmet Tunç’un yanına hiç gelmediğini söylerken kamera kayıtlarının kendisine gösterilmesi üzerine işlediği vahşi cinayeti itiraf etti.

 

20 BİN LİRA İSTEDİM VERMEYİNCE ÖLDÜRMEYE KARAR VERDİM

 

Poliste verdiği ifadesinde kuzeni ile ortak banka hesapları olduğunu anlatan Yavuz K.”Onunla biriktirdiğimiz parayı yatırdığımız bir hesabımız vardı. Bu hesapta yaklaşık 40 bin liramız birikmişti. Borçlarımı ödemek için kendi payım olan 20 bin lirayı istedim. Ancak bana parayı vermedi. Bu yüzden tartıştık. Onu öldürmeye karar verdim.” dedi.

 

ÖNCEDEN HAZIRLIK YAPMIŞ

 

Cep telefonundan arayarak Mehmet Tunç’u çalıştığı işyerine çağırdığını anlatan Yavuz K.”O gelmeden işyeri güvenlik kameralarının çöp poşetleriyle kapattım. Gelip içeri girince başına demir çubukla vurarak öldürdüm. Daha sonra cesedi işyerinin karşısında bulunan çiçek ekili küçük bir toprak parçasına gömmeye karar verdim.” dedi.

 

CESEDİ MUTFAKTA 5 PARÇAYA AYIRMIŞ

 

Cesedi bütün olarak taşımak zor olduğundan parçalara ayırdığını anlatan Yavuz K.”Cesedin işyerinin mutfak bölümüne taşıyıp orada önce başını kestim. Daha sonra kolları ve bacakları keserek 5 parçaya ayırdım. Daha sonra dışarı çıkıp kazma ve kürekle çiçeklik içinde bir çukur açtım. Ceset parçalarını sıraya 3 poşete koyarak bu çukura taşıdım. Ceset parçalarını gömdükten sonra üzerini kapatıp kazıldığı belli olmasın diye toprağı suladım.” dedi.

 

KAMERA KAYITLARINI YOK EDEMEYİNCE İŞYERİNİ YAKMIŞ

 

Öldürdüğü Mehmet Tunç’un elbiselerini başka bir poşete koyarak çöp tenekesine attığını anlatan Yavuz K.’nın daha sonra kapatmayı unuttuğu bazı güvenlik kameralarını fark etmesi üzerine işyerinde yangın çıkardığı tespit edildi. Kamera kayıtlarını bilgisayar üzerinde silemeyince cinayetten iki gün sonra işyerinde yangın çıkartan Yavuz K.’nın yangının büyümesi üzerine kendisinin de yaralandığı belirlendi. Yangın sonucu prodüksiyon ve reklam şirketinin içerde bulunan elektronik cihazlarının tamamının yandığı ve şirketin zararının 5 milyon doların üzerinde bulunduğu öğrenildi.

 

Şüpheli Yavuz K.’nın işlemleri bitmesinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X