‘Paralel örgütle birlikte saf tutmuşlar’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Önlerinde ana muhalefet partisi var, arkalarında bölücü örgütün güdümündeki partiyle paralel örgüt birlikte saf tutmuş durumda” dedi.

‘Paralel örgütle birlikte saf tutmuşlar’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde halka hitap etti. 

Erdoğan, “Bu seçim yeni Türkiye’nin inşasını isteyenlerle eski Türkiye’yi hortlatmak isteyenlerin seçimine dönüştü. Ben ‘yeni anayasa, başkanlık sistemi’ dedikçe birileri giderek daha hırçın şekilde eski Türkiye’nin alışkanlıklarına sarılıyor” şeklinde konuştu.

“Gide gide tek parti CHP’si dönemine kadar vardılar” diyen Erdoğan, “Proje olarak da ortaya bir eski Türkiye koalisyonu kurdular. Önlerinde ana muhalefet partisi var, arkalarında bölücü örgütün güdümündeki partiyle paralel örgüt birlikte saf tutmuş durumda” şeklinde konuştu.

Erdoğan, “Bak dikkat edin, saf dediysek sanmayın namaz safı. Bunlarınki milletin inancına, kültürüne, tarihine, değerlerine saldırı safı” dedi.

“Allah’tan başka kimsenin karşısında eğilmeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kimi Pensilvanya karşısında eğilir, kimi paranın karşısında eğilir, kimi makamın karşısında eğilir ama biz Allah’tan başka kimsenin karşısında eğilmedik, eğilmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Utanmadan sıkılmadan diyorlar ki ‘Bunların eseri yok’. Elinize dilinize dursun. Şu anda sadece İstanbul’un Marmaray’ında, 18 ay oldu açılışını yapalı, geçenlerin miktarı ne oldu biliyor musunuz, 73 milyon.” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X