Paralel yapı yıllarca onunla uğraşmıştı

Sakarya Emniyet Müdürlüğünde Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yaparken 4 yıl dinlenen, tayine zorlanan Oğuz Çuhadar, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı oldu..

Paralel yapı yıllarca onunla uğraşmıştı

Sakarya Emniyet Müdürlüğünde  2009 yılında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak yaparken, daha sonra 4 yıl süreyle dinlendiği ortaya çıkan polis müdürü Oğuz Çuhadar, açtığı davaları kazanarak görevine döndü. Son olarak İstanbul Atatürk Hava Limanında görev yaparken emekliye ayrılmaya zorlanan Çuhadar davayı kazandıktan sonra  İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki görevine yeri döndü.

 

Geri dönmesiyle birlikte Sakarya’da beraber çalıştığı şu anda da  İstanbul Emniyet Müdürü olan Mustafa  Çalışkan tarafından Kaçakçılıktan dan sorumlu emniyet müdür yardımcılığına getirildi. Oğuz Çuhadar yeni görevine başladı. Çuhadar, Sakarya Emniyet Müdürlüğünde görev yaparken  başında bulunduğu KOM şubesi yaptığı operasyonlarla dikkat çekiyordu.

 

Oğuz Çuhadar daha önce Bursa Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X