Paralel yapının kökünü kazıyacağız

AK Parti Bursa İl Başkanlığı 5. Olağan İl Kongresi’ne tek listeyle giren mevcut Başkan Cemalettin Torun, gece gündüz çalışacaklarını, paralel yapının kökünü kazıyacaklarını söyledi.

Paralel yapının kökünü kazıyacağız

AK Parti, Bursa’daki 5. olağan il kongresini, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda coşkulu bir kalabalıkla yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sağlık sorunları sebebiyle gelemediği törene, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kuveyt Adalet ve Evkaf Bakan Vekili Adil El Felah, AK Parti teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Mali ve İdari İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, Gemlik ilçe delegesi olan ünlü sinema sanatçısı Eşref Kolçak ile milletvekilleri, belediye başkanları delegeler ile yüzlerce partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Bursa il Başkanlığı tarafından hazırlanan tanıtım filmi gösterildi.

Mali ve İdari İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati’nin divan başkanlığını yürüttüğü kongrede partililer, Başkan adayı Torun için, “Cemalettin Torun Osmanlı’nın torunu” şeklinde slogan attı.

Var gücüyle gece gündüz çalışacaklarını söyleyen Başkan adayı Torun, “Türkiye çetelerden çok çekti. Bugün ise çetelerin ismi değişiyor. Paralel yapı ile sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz, dimdik ayakta olacağız. Kökünü kazıyana kadar çalışacağız. Ey paralel örgüt, biz milli iradeden başka bir şeyi tanımıyoruz. Bunu böyle bilin. Önümüzdeki seçimleri de var gücümüzle sürdüreceğiz. Olağan kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise, hizmetlerin yağmaya devam edeceğini, bu kongrenin tarihi bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Bu parti hizmetin nasıl yapıldığını dünyaya gösterdi. En güzel hizmetleri de her zaman yaptı. Verilen emaneti en iyi şekilde değerlendirdi. Halkını iktidara en iyi şekilde taşıdı. Halkımızın bizden beklentisi çoktur. Bizi buralara taşıyan kadrolarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye her alanda büyük bir hamle yaptı. Türkiye artık dünyaya örnek ve öncü oldu. Hayaller gerçek oluyor” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X