‘Paralel yapıyla mücadelede gereği neyse yapıyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paralel yapıyla mücadeleye ilişkin, “Amerika’da kendilerine bir 400 dönüm yer vermişler, oradan ülkemin içini karıştırıyor. Gereği neyse biz de bunu yapıyoruz, yapacağız.” dedi.

‘Paralel yapıyla mücadelede gereği neyse yapıyoruz’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya’da Toplu Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, paralel yapıyla mücadeleye ilişkin, “Boşuna heveslenmesinler. İşte Amerika’da kendilerine bir 400 dönüm yer vermişler, herhalde onların devleti orası. Oradan ülkemin içini karıştırıyor. Gereği neyse biz de bunu yapıyoruz, yapacağız.” dedi.

 

“Darbecileri kırmızı halılarla karşılıyorlar”

 

Suriye’deki iç savaşa ilişkin değerlendirmede bulunan Erdoğan, “Bölge insanının başına musallat edilen terör örgütlerinin tek zararı Müslümanlara olmuştur. Batı ülkeleri, bölgeye demokrasiyi getirmek istediklerini söylüyor, sonra demokratik yollarla işbaşına gelenleri deviren darbecileri kırmızı halılarla karşılıyor, hürmette kusur etmiyorlar.”  şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X