‘Param için evlenseydi Chloe şimdi gitmişti’

Uludağ’da düzenlenen ‘Whitefest 2017’ kapsamında keyifli bir konser veren Serdar Ortaç, sahne öncesi özel hayatına dair açıklamalarda bulundu.

‘Param için evlenseydi Chloe şimdi gitmişti’

FIRAT TORAMAN

TRUMP’IN BİLE GENCECİK EŞİ VAR

Eşi Chloe Loughnan’la aralarında sorun olduğu konuşulan Serdar Ortaç, konuya açıklık getirdi. Eşiyle arasındaki 21 yaşlık farkın önemli olmadığını söyleyen Ortaç, ‘Gönül ve aşkın yaşı olmaz. Baksanıza Amerika’nın yeni Başkanı Donald Trump’ın bile gencecik karısı var’ dedi. Ortaç, eşinin kendisiyle parası için evlendiği yönündeki dedikodulara ise, ‘Öyle olsaydı 4 yılda alacağını alıp giderdi’ diyerek nokta koydu. 

CHLOE’ÜN SÖYLEDİKLERİ ÇARPITILIYOR

Sanatçı, eşinin anne olma konusunda söylediklerinin çarpıtıldığını belirtti. Artık baba olmak isteyen Ortaç, ‘Chloe şimdi Amerika’da. Geçtiğimiz yıl gidip başında bulundum, şubatta tekrar gideceğim. Eşim çocuk konusuna asla olumsuz bakmadı. ‘Kariyerimi ön planda tutuyorum’ diye bir şey de demedi’ dedi. Uludağ’ı çocukluğundan beri sevdiğini söyleyen Ortaç, burada konser vermekten keyif aldığını belirtti. 

Serdar Ortaç, Uludağ konserinde dansçılarıyla sıcak görüntüler sergiledi.

Sanatçıyı konserinde yüzlerce üniversite öğrencisi keyifle izledi.

46 yaşındaki Ortaç, 25 yaşındaki model eşi Chloe Loughnan’la mutlu olduğunu söyledi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X