Paraşütçüler ödüllerini Bozbey’in elinden aldı

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Nilüfer Havacılık Festivali ve Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etap Yarışları, iki gün boyunca gökyüzünü şenlendirdi.

Paraşütçüler ödüllerini Bozbey’in elinden aldı

Fadıllı’da bulunan Nilüfer Belediyesi Havacılık Tesisleri’nde geniş katılımla düzenlenen yarışlar için farklı illerden gelen paraşüt tutkunları, Nilüfer semalarında renkli görüntüler oluşturdu. Otizmli ve down sendromlu çocuklar da festival alanında stant açtı ve renkli görüntülerin keyfini yaşadı.

 

Yamaç Paraşütü Hedef Ligi 1. Etap yarışlarında 8 takım, 47 bireysel sporcu yarıştı . 3 klasmanda yapılan yarışmada, Genel Klasman’da Adana Yamaç Paraşütü Kulübü’nden Mustafa Uri, Kadınlar Klasmanı’nda İzmir’den Gülşah Hoş, Takım Klasmanı’nda da Adana Büyükşehir Belediyesi Takımı birinci oldu. Yarışmada 3 ayrı klasmanda dereceye girenlere ödüllerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. 

Ödül töreninin ardından serbest uçuşlara geçildi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi Seden Bozbey ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız  da  paramotor ile uçtu. Bozbey çiftinin oğulları Meriç de yamaç paraşütü ile Nilüfer’i havadan izleme keyfini yaşadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X