Paraya değil armaya geldiler

Bursaspor’da Mersin maçında sahaya çıkan genç isimlerin oldukça ilginç hikayeleri var…

Paraya değil armaya geldiler

Kubilay için Nilüfer Gençlerbirliği’ne hiçbir bedel verilmedi. Emirhan ve Berke futbol okulundan çıkarken, Mert Örnek, Yunus Öz, Utku Türk, Bünyamin Kasal ve F.Emre’nin maliyetleri 5 bin TL. Talha için kasadan çıkan miktar ise 2 bin TL. 

 

Bursaspor’da gündem genç oyuncular…5-2’lik Mersin İdmanyurdu maçında gösterdikleri performansla camiaya umut aşılayan ve gelecek sezon için Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na güzel mesajlar veren Vakıfköy patentli isimlerin buralara geliş hikayeleri ise oldukça ilginç. Maçta 2 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çeken ve kendisinden çok şeyler beklenen Kubilay Kanatsızkuş bedelsiz olarak yeşil beyazlı kulübün içine girenlerden. 

FUTBOL OKULU FAKTÖRÜ

Nilüfer Gençlerbirliği’nde oynarken Bursaspor’un efsane isimlerinden Ersel Altıparmak’ın isteği doğrultusunda Vakıfköy’den içeri giren genç forvet üzerinde o dönemin alt yapı sorumlusu Faruk Korkmaz’ın emeği oldukça fazla. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun gözdelerinden olan Emirhan Aydoğan ile Berke Yılmaz Bursaspor Futbol Okulunun son eserlerinden. Yıllardır birçok ismin çıkış yeri alan futbol okullarında hummalı çalışmalar devam ediyor. 

5’ER BİN TL’YE ALINDILAR

Bursaspor, Mert Örnek ve Bünyamin Kasal için ise Kuşadasıspor’a 5’er bin TL ücret ödedi. Mersin karşısında fileleri havalandıran ve U-21 takımının en istikrarlı isimlerinin başında gelen Talha Çalışkan Murat Hüdavendigar’dan 2 bin TL ücret karşılığında transfer edilirken, Gönen’den alınan Utku Türk, Antalya Kepez’den gelen Yunus Öz ve İznikspor’dan alınan Furkan Emre Ünver için de 5’er bin TL ödendi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X