Parayı veren Serdar’ı alır

Tecrübeli oyuncu için teklif almadıklarını belirten Başkan Ali Ay, ‘İstediğimiz rakam gelirse transferine onay veririz’ diye konuştu.

Parayı veren Serdar’ı alır

Bursaspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan kaptan Serdar Aziz, tedavi gördüğü İstanbul’dan menajeri Haluk Canatar ile birlikte döndü. Tecrübeli futbolcunun sakatlığıyla ilgili olarak Başkan Ali Ay’ı bilgilendirdiği belirtildi. Bu arada Başkan Ali Ay, Serdar için İngiliz ekiplerinden West Ham United’den teklif geldiği ile alakalı çıkan haberleri yalanladı. Ancak Ali Ay, istedikleri rakamın verilmesi durumunda Serdar’ın transferine izin vereceklerini belirtti. 

DEĞERİNİ BULMALI

Başkan Ay, ‘Bize ulaşmış resmi bir teklif yok. Bu haberlerin nasıl, nereden ve ne şekilde çıktığını anlayamıyorum. Serdar Aziz ile tesislerde görüştük. Futbolcumuza ödemelerimiz vardı onları tahsil ettik. Serdar’ın yaşadığı bir sakatlık vardı o konuda da kendisinden bilgi aldık. Konu transfere gelince de biz Bursaspor Yönetimi olarak, Serdar’ın menajerine şunu söyledik; ‘Eğer istediğimiz rakamı getirmeniz halinde transfere onay veririz’ dedik. Biz değerini bulan her futbolcuyu satarız’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X