Paris Hilton’a, Türk mankenler eşlik edecek

Antalya’da 10 Haziran tarihinde The Land of Legends Theme Park’ta düzenlenecek Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkacak olan Paris Hilton’a, Türk mankenler eşlik edecek.

Paris Hilton’a, Türk mankenler eşlik edecek

Geçen yıllarda Victoria’s Secret’in en ünlü top modellerini çıkarttığı defileleriyle dünya çapında adından söz ettiren Dosso Dossi Fashion Show, bu kez Türkiye’nin ünlü isimlerinin yer aldığı ‘Türk Melekler’ ile gündeme gelecek. Geçen yıl Brezilyalı modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’u aynı anda podyuma çıkartarak ‘Brezilyalı Melekler’ ile dünya genelinde büyük ses getiren Dosso Dossi Fashion Show, 7-12 Haziran tarihleri arasında Antalya’yı modanın merkezi yapacak.

The Land of Legends Theme Park’ta 10 Haziran’da düzenlenecek defilede podyumda yürüyecek olan Paris Hilton, Çağla Şikel, Deniz Akkaya, Demet Şener ve Özge Ulusoy, çeşitli firmaların sonbahar ve kış kreasyonlarından oluşan dörder kıyafet sergileyecek. Koreografisini Öner Evez’in hazırlayacağı defilede yerli ve yabancı 60 manken görev alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X