Paris’te devler buluştu

Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın resmi sponsoru Türk Hava Yolları oldu.

Paris’te devler buluştu

Türk Hava Yolları, 10 Haziran-10 Temmuz 2016 tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın (EURO 2016) resmi sponsoru oldu. Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen lansman toplantısına, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Ali Dürüst, TFF Reklam ve Sponsorlardan Sorumlu Asbaşkan Mustafa Çağlar ve Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Aykaç, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile UEFA Events Pazarlama Direktörü Guy Laurent Epstein katıldı. 

GURUR DUYUYORUM

THY’nin Barcelona, Manchester United ve Olympique Marsilya ile sponsorluk yaptığını hatırlatan Aycı, ‘Dileğim turnuvanın ilk maçını Fransa’ya karşı Türkiye’nin oynaması ve kupayı da beraberimizde İstanbul’a götürmemiz’ diye konuştu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, THY’nin kendileri için gurur kaynağı olduğunu belirterek, ‘İnşallah Türk Hava Yolları’yla beraber Türkiye Milli Takımı da uçar’ diye konuştu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören ise ‘Böyle bir hava yoluyla gurur duyuyorum. UEFA’ya da -hayırlı olsun- diyorum. Çok önemli bir anlaşma yaptılar. İnşallah kuralarla beraber her şey güzel olur. Fransa’da da her şeyin hayırlı olacağına inanıyoruz’ ifadelerini kullandı.

KUPA ÇEKİMİ YARIN

Bu arada A Milli Takımımızın, tarihinde dördüncü kez mücadele edeceği Avrupa Şampiyonası Finalleri olan EURO 2016’nın kura çekimi, yarın yapılacak. TRT 1’den naklen yayınlanacak ve A Milli Takım’ın 4. Torba’dan katılacağı EURO 2016 Finalleri 24 takım, 4’erli olarak 6 grupta gerçekleşecek. EURO 2016 Finallerindeki torbalar şu şekilde:

1. Torba: Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Belçika.

2. Torba: İtalya, Rusya, İsviçre, Avusturya, Hırvatistan, Ukrayna.

3. Torba: Çek Cumhuriyeti, İsveç, Polonya, Romanya, Slovakya, Macaristan.

4. Torba: TÜRKİYE, İrlanda Cumhuriyeti, İzlanda, Galler, Arnavutluk, Kuzey İrlanda.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X