Parklarda bayram mesaisi

İznik’te bayram hazırlıkları çerçevesinde belediye tarafından çocuk parkları ve yeşil alanlarda çalışmalar hız kazandı. Belediye Başkanı Osman Sargın, “Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha temiz ve hijyenik ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak için

Parklarda bayram mesaisi

Eşrefzada Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeşil alan ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceleyen Osman Sargın, “İlçemizin muhtelif yerlerinde yer alan yeşil alanları düzenlemeye başladık. İnşallah bu alanların büyük bir bölümü önümüzdeki Kurban Bayramı’na hazır olacak. Kurban Bayramı’nda çocuklarımız daha güzel ortamlarda eğlenme fırsatı bulacak. Bu vesile ile Kurban Bayramı’nda kirliliklerin önlenebilmesi için vatandaşlarımızdan bir istirhamımız olacak. Lütfen belediyelerimizin gösterdiği alanlarda hijyenik ortamlarda kurbanlarımızı keselim. Kurban kesimi sırasında çevre temizliğine özen gösterelim. Temizlik ekipleri geldiği zaman onlara bizzat teslim edelim” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X