Parkların oyun grupları yenilendi

Kente sürekli yeni parklar kazandıran Nilüfer Belediyesi var olan parkları da onarıp eksiklerini gideriyor. Son olarak 18 park ile bazı okullardaki oyun grupları yenilenerek halkın kullanımına sunuldu.

Parkların oyun grupları yenilendi

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Nilüfer’deki parkların oyun gruplarını ve park mobilyalarını yeniledi. Bu yenileme kapsamında İhsaniye Mahallesi’nde bulunan  Papatya, Barış, İlkyaz, Leylak parkları ile  İhsaniye Çocuk Parkı, Ataevler Mahallesi’nde bulunan Yaprak Parkı, Cumhuriyet Mahallesi Durusoy ve Mine Parkı, Görükle Mahallesi’nde bulunan  Cevizli Parkı, Konak Mahallesi’ndeki Göknar ve Gözde Park, Çamlıca Mahallesi Çocuk Parkı, Beşevler Mahallesi Çiçek Parkı, Karaman Mahallesi Çocuk Parkı ve Karaman Koşu Yolu, Kültür Mahallesi’ndeki  Rezene Parkı, Karacaoba, Badırga, Çatalağıl Mahallelerinde bulunan park alanlarındaki oyun grupları ve mobilyalar  yenilendi. Ayrıca  Odunluk Hakan Tan İlköğretim Okulu, Çamlıca Halk Eğitim Merkezi, Kayapa Şehit Jandarma  Er Eyüp Gürsoy Ortaokulu’nda bulunan çocuk oyun gurupları ve mobilyalar da yenileri ile değiştirildi.

 

Oyun gruplarının yenilenmesine sevinen parkların müdavimi çocuklar, bu sevinçlerini oyun gruplarının  montajını yapan Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek gösterdiler. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X