Parmaksız Ailesinin Acı Günü

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız’ın ağabeyi Diş Hekimi…

Parmaksız Ailesinin Acı Günü

Yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız’ın ağabeyi Diş Hekimi Cezmi Parmaksız toprağa verildi. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 64 yaşındaki 2 çocuk babası Cezmi Parmaksız için Alibey Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün kıldırdığı cenaze namazına Parmaksız ailesinin yanı sıra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Vali Yardımcıları, siyasi parti yöneticileri ve milletvekili adayları, daire müdürleri, oda ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Namazın ardından Cezmi Parmaksız’ın cenazesi Taşlıbel Mezarlığı’nda toprağa verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X