Parola Avrupa!

İkinci devreye Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0 yenerek başlayan İnegöl Belediyespor’da Başkan Alinur Aktaş, ‘5 yıl içinde Avrupa hedefimiz vardı ama 3. yıl sonunda bu hedefe ulaşacağız’ dedi.

Parola Avrupa!

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren İnegöl Belediyespor, Avrupa kupalarına katılma hedefine emin adımlarla yürüyor. Turuncu beyazlılar ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Bornova Anadolu Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek sezonun ikinci devresine de iyi bir başlangıç yaptı. Elde edilen galibiyetten sonra İnegöl Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş, takımın çalışmalarını yaptığı İlçe Spor Salonuna giderek teknik kadro ve sporcuları kutladı. 

GÜVENİMİZ SONSUZ

Avrupa hedefleriyle ilgili konuşan Alinur Aktaş, ‘2. yarıya İzmir’de Bornova Anadolu Lisesi’ni yenerek başlamak bizim için çok önemliydi. İnegöl Belediyespor olarak digdeki üçüncü senemizi geçiriyoruz. Kendimize hedef koyduğumuz 5 yıl sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkını, henüz 3. yılımızda elde edebileciğimize inanıyorum. Bizim teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Avrupa kupalarına katılma hakkını bu yıl kazanacaklar’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X