‘Partime geri döneceğim’

MHP’den ihraç edilen Sinan Oğan, Meral Akşener önderliğinde kurulacak ‘yeni parti’yle ilgili konuştu.

‘Partime geri döneceğim’

FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu programında İlker Karagöz’ün konuğu olan Sinan Oğan, ‘Mevcut yönetimle MHP AKP içerisinde eriyor. En yakın zamanda partime geri döneceğim’ dedi. ‘Hiçbir yere gitmediğini, durduğu yerde olduğunu ve dün ne diyorsa bugün de aynısını söylediğini dile getiren Oğan “A planımız da B planımız da C planımız da Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadeledir. Hiçbir zaman burada bir şansımı deneyeyim diye bir tutumum olmadı, yeni bir parti kurarım veya mevcut bir partiye giderim de demedim” açıklamasında bulundu. Sinan Oğan, şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi beni ikinci defa ihraç etti. İlk seferinde geri gelmiştik. İkinci ihraç da ilki gibi haksız hukuksuzdur. Maalesef bir takım hakimlere verilen talimatlarla bu ihracımın kararını birinci kademe mahkemesi verdi. Ancak bizim üst mahkemeye müracaat etme hakkımız var, ayrıca anayasa mahkemesine müracaat etme hakkımız var ve biz bu haklarımızı kullandık. İnşallah en yakın zamanda yine mahkeme yoluyla partime geri döneceğim.

HERKES YUVASINA

Eylül içerisinde bütün il ve ilçe kongrelerimiz tamamlanır, Kasım ayında da büyük kongremiz yapılır. İnşallah o gün de Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeniden şaha kalkacağı gün olacaktır. Yarın Milliyetçi Hareket Partisi’nde bu değişimi sağladığımızda artık Türkiye’nin yeni parti arayışları anlamını yitirecektir ve herkes yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönecektir’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X