Pas istiyorum pas

Dün saha ortasında oyuncularıyla toplantı yapan ve isteklerini sıralayan Sağlam, idmanı sık sık yarıda keserek uyarılarda bulundu.

Pas istiyorum pas

Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşaspor’la karşılaşacak olan Bursaspor hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. 

 

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Antalyaspor maçındaki alınan mağlubiyet nedeniyle oldukça moralsiz olduğu gözlenen Ertuğrul Hoca, çalışma öncesi saha ortasında oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 

SAĞLAM DÜŞÜNCELİ

 

Yapılan hatalardan bahsettiğini bildirilen deneyimli teknik adam çalışma boyunca da futbolcularını sürekli ikaz etti. Özellikle orta alanda sürekli pas yapılmasını ve top kontrol edilmeden verkaç yapılmasını isteyen Sağlam’ın Kasımpaşaspor maçında bazı isimleri dinlendirebileceği belirtildi. 

Yeşil beyazlılar taktik ağırlıklı bir idman gerçekleştirdi. Öte yandan arka adalesinde yırtık bulunan Dany, kondisyon salonunda çalışırken, sağ arka adalesinde çekme olan Sercan Yıldırım takımdan ayrı düz koşu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X