Paşa çok gururlu

Basketbol yerel liglerinde şampiyon olan kız basketbol takımlarını ağırlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, alınan derecelerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Paşa çok gururlu

Mustafakemalpaşa Belediyespor Kız Basketbol Takımları, Yerel Lig’e bu sezon kazandığı kupa ve madalyalarla damga vurdu.

Mustafakemalpaşa Belediyespor U-11 ve U-12 takımları liglerinde rakip tanımazken, namağlup şampiyon oldu.

Milli takım formasını hedefleyen potanın yıldızları kazandıkları başarıyı Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret ederek başarıyı paylaştılar. Başarılı oyuncuları makamında ağırlayan Başkan Kurtulan, şunları söyledi:

‘Çocuklarımızla iftihar ediyoruz. Bu sezon, yeniden yapılanmanın meyvelerini aldığımız bir yıl oldu. 5 kategoride 4 madalya kazandık. U-13 ve U-14 yaş gruplarında milli takım seçmelerine 14 oyuncumuzu gönderdik. Bursa’yı Çanakkale’deki şampiyonada temsil etme fırsatı yakaladık. Tüm bu başarılar disiplinli bir çalışma ve azimle kazanıldı” dedi.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Koordinatörü Atilla Taşören, antrenörler Serap Açıktepe ve Emre Çarıkçı’nın da katıldığı ziyarette Başkan Sadi Kurtulan oyuncuları kutladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X