Paşa finale uçtu: 4-2

Yeşil beyazlılar geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak İnegöl Dörtçelik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni Hasan, Tarık, Onur ve Berkcan ile devirerek final grubuna çıktı.

Paşa finale uçtu: 4-2

TOLGA ÖZTAŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 1. Küme Genç Erkekler futbolda dün oynanan çeyrek final B Grubu son hafta maçında Mustafakemalpaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, İnegöl Dörtçelik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni 4-2 mağlup etti. Maça yeşil beyazlılar iyi başlasa da İnegöl ekibi 16. dakikada penaltıdan Yusuf ile 1-0 öne geçti. Mustafakemalpaşa 34’te Hasan’ın sol kanattan orta şut karışımı vuruşuyla soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle girdi.

Farka koştular

Karşılaşmanın ikinci yarısında Mustafakemalpaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi rakip kaleye yüklenmeye devam etti ve 43’te Tarık ile 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Yeşil beyazlılar 56’da Onur ve 65’te Berkcan ile İnegöl ekibinin filelerini iki kez daha sarsarak maçta farkı 3’e çıkardı: 4-1. 80. dakikada Dörtçelik Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Sezer’in golüyle skoru 4-2’ye getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Mustafakemalpaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi maçı 4-2 kazanarak adını grup birincisi olarak 4’lü finallere yazdırdı.

Makine öğretmeni kayıtsız kalmadı!

1. Küme Genç Erkekler futbolda 4’lü finallere kalan Mustafakemalpaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin farklı bir hiyakesi var. Okulun 4 beden eğitimi öğretmeni olmasına rağmen spora aç gençleri maçlara çıkarmak istemedikleri öne sürüldü. Yeşil beyazlı genç kramponların maç isteğine ise Makine dersi öğretmeni Sedat Erakman kayıtsız kalmadı ve takımın Okullararası futbol maçlarına katılması için gerekli işlemleri yaptırdı. Mustafakemalpaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin futbolcuları oynadıkları futbolla en büyük dersi beden eğitimi öğretmenlerine vermiş oldular.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: Bora Aladağ (***), Tuğrul Örer (**), Mücahit Mercanlı (**)

GOLLER: Dk.16 Yusuf (Pen.), Dk.80 Sezer (İnegöl Dörtçelik), Dk.34 Hasan, Dk.43 Tarık, Dk.56 Onur, Dk.65 Berkcan (Mustafakemalpaşa)

İNEGÖL DÖRTÇELİK MTAL: Mustafa (**) (Dk.39 Şahin *), Şerif (**), Sefa (*), Yusuf (***), Enes (*), Mehmet Ulu (*), Mehmet Tarhan (*), Umutcan (*), Sezer (**), Berkay (*), Oğuzhan (*)

MUSTAFAKEMALPAŞA MTAL: Murat (**), Ümit (***), Tunahan (*), Berkcan (***), Hasan (***), Engincan (***), Tarık (**), Berke (**), Bekircan (**), Onur (***), Soner (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X