Paşa kafesini açarak deniz otobüsünden atladı…

Eminönü – Bursa seferi sırasında kafesinden kaçarak denize atlayan German Spitz cinsi Paşa’yı bulmak için sahipleri seferber oldu.

Paşa kafesini açarak deniz otobüsünden atladı…

Olay geçtiğimiz pazar günü Eminönü-Bursa Mudanya seferini yapan deniz otobüsüne meydana geldi. 

Özge Karaca isimli yolcu, sefer başlamadan önce; deniz otobüsü kuralları gereği 2 yaşındaki  German Spitz cinsi Paşa isimli köpeğini kafesiyle birlikte belirlenen bölüme koydu. 

Yolculuk sırasında kafesini açan Paşa, denize atlayarak kayıplara karıştı.

Olay sonrası büyük şok yaşayan Özge Karaca, İstanbul, Bursa ve Yalova’daki tüm balıkçıları durumdan haber etti. Sahil güvenlik ve balıkçıların tüm çabalarına rağmen Paşa’dan haber alamadı.

Durumu sosyal medyadan da paylaşan Karaca şunları söyledi: 

“Bugün 2 yaşındaki oğlumuz Paşa maalesef denizde kayboldu. Eminönü-Bursa seferi sırasında Mudanya’ya gelmeden 35 dakika önce Yalova açıklarında denize atlamış. Vapurda almaya izin olmadığından mecburen kafesiyle girişte bırakmıştık. Kafesini nasıl açmış halen meçhul. Öğlen saatlerinde varış yerinde kaybolduğunu fark ettiğimiz andan beri sağolsun sahil güvenlik ekipleri gerekli çalışmaları yaptı. İstanbul, Bursa ve Yalova’da da tüm balıkçılara haber verildi. Bu civarda oturan tüm arkadaşlardan ricamız, görürseniz veya birinin gördüğünü duyarsanız iletişime geçiniz. Ailece perişan haldeyiz.”

Görenler, duyanlar yetkililerle irtibata geçebilir…

Aile, Paşa hakkındaki her haberin veya duyumun deniz otobüsü yetkilileriyle paylaşılmasını istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X