Paşa’da hummalı çalışma

22 yıl önce temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri’nde inşaat sürüyor.

Paşa’da hummalı çalışma

Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde yaptırılan Mustafakemalpaşa Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri yükselmeye başladı. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, M.K.Paşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyöan Şahin, çalışmaları yerinde inceledi.

Abdullah Karadağ, sporda başarının ancak tesisleşme ile geleceğini ifade ederken, İlçe Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da 22 yıl önce temeli atılan ancak bir türlü tamamlanamayan tesislerin ilçe halkı için büyük bir özlem olduğunu hatırlattı. 1995 yılında temeli atılan 37 dönümlük alanda yüzme havuzu, tenis kortları, spor salonları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans ve sergi salonlarının yer alacak.

İncelemelere AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Konuşmaların ardından inşaat alanı gezilirken, protokol üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine proje hakkında sahada bilgi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X