Paşa’dan Timsah’a destek

Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ‘Bursaspor, taraftarı ve futboluyla tam bir marka. Gönül isterdi ki böyle olaylar olmasın’ dedi.

Paşa’dan Timsah’a destek

Bursaspor’a destek ziyaretleri devam ediyor. Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve beraberindeki heyet dün Özlüce Tesisleri’nde yönetim kuruluyla biraraya geldi. Ziyarette Başkan Ali Ay ve yöneticiler Ali Ademoğlu, Fatih Pulat, Mustafa Bakır, Fatih Korkmaz ve Teknik Direktör Mutlu Topçu da hazır bulundu. Başkan Ali Ay geçmiş olsun dileklerini ileten Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ve ekibine teşekkür etti. Bursa Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu ise Bursaspor’un tüm organlarıyla tam anlamıyla marka olduğunu belirterek şunları söyledi:

GÖNÜL İSTERDİ Kİ OLMASIN!

‘Öncelikle arkadaşlarımızla beraber hem Bursa’da yaşayan hem de Bursaspor’u seven taraftar olarak, Emniyet asayişten sorumlu birim ekibi olarak takımımızı ziyarete geldik. Üzüntülerimizi ifade etmek istiyoruz. Yöneticisi, futbolcusu, taraftarıyla bir bütündür Bursaspor. 20 senedir Bursaspor’u takip ediyorum. Özellikle taraftarı ve futboluyla tam bir marka. İl Jandarma olarak çalışmalarımızı yaptık. Gönül isterdi ki böyle olaylar olmasın. Sizlere görevlerinizde başarılar diliyoruz.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X