Pasaport harcı ödenmeyecek

Avrupa Birliği (AB) Bakanı Volkan Bozkır, CNN Türk’te Hakan Çelik ile Hafta Sonu programına katılarak soruları yanıtladı.

Pasaport harcı ödenmeyecek

Bozkır, AB ile vize serbestisi sonrasında yeni alınacak pasaportlar konusunda önemli açıklamalar yaptı. Pasaportlarını son 1-2 yılda değiştirmiş ve 10 yıllık pasaport almış kişilerin yeniden pasaport harcı ödemeyeceğini dile getiren Bakan Bozkır, bu kişilerin sadece defter bedeli ödeyeceğini ifade etti.

Bozkır, birkaç ay içerisinde vizesiz AB seyahatine başlanabileceğini ayrıca, parmak izli pasaportlara geçiş yapılacağını da söyledi. Brüksel saldırısı ile ilgili ise AB Bakanı Bozkır, ‘Bunun acıları biraz günler içinde ortadan kalkıp tekrar iç siyasetin dinamiklerine dönülünce orada bir çok insan diyecek ki tamam acımız büyük. Bu da şu anda ortadan kalktı ama arkadaş sen neden bu teröristi serbest bıraktın? Hükümet gidebilir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X