Paşa’ya yakın takip

Lacivert beyazlı ekipte birçok ismin boşa çıkması gündemde. Trezeguet, Mensah, Eduok, Popov ve Pavelka yeşil beyazlıların radarına girdi. Konu Teknik Direktör Paul Le Guen’le de paylaşıldı.

Paşa’ya yakın takip

Bursaspor’da transfer arayışı sürüyor. Başkan Ali Ay, dün Antalya Belek kampına katılırken, önümüzdeki hafta somut adımların atılması bekleniyor. Yurt içinde de oyuncu bakan yeşil beyazlıların, Kasımpaşaspor’u yakından takip ettiği belirtildi. 

Lacivert beyazlı ekibin 3 aydır futbolcularına para ödemediği ve birçok ismin serbest kalma durumunun olduğu bildirildi. Oyuncu menajerlerinin bu konuda yeşil beyazlı yönetimle irtibata geçtiği öğrenildi.

HOCA OLUMLU

Konuyu araştıran yönetimin Kasımpaşaspor’daki performansıyla dikkat çeken Trezeguet, Mensah, Eduok, Popov ve Pavelka’nın durumunu sorduğu belirtildi. Bonservisi Anderlecht’te olan ve İstanbul temsilcisinde kiralık oynayan Trezguet, bu sezon 15 maça çıktı ve 3 gol, 3 asiste imzasını attı. Her iki kanatta görev yapan 24 yaşındaki futbolcu için Teknik Direktör Paul Le Guen’in olumlu görüş bildirdiği öğrenildi.

KİRALIK OYNUYORLAR

Savunmanın sağında görev alan Popov da Kasımpaşaspor’da kiralık olarak oynuyor. Takımının en istikrarlı isimlerinin başında gelen Bulgar futbolcunun kulübünden ciddi bir alacağının olduğu belirtildi. 16 karşılaşmada 3 gol, 4 asistlik bir performans gösteren Mensah ise Bursaspor’un iştahını kabarttı. 24 yaşındaki Ganalı futbolcunun bonservisi Atletico Madrid’de bulunuyor. Bursaspor yönetiminin Kasımpaşaspor’daki durum netleşmeden herhangi bir hamle yapmayacağı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X