Paşa’ya yakışacak

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’la birlikte inşaatı tüm hızıyla süren Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

Paşa’ya yakışacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Belediyesi iş birliğiyle 2016 yılında yapımına başlanan Mustafakemalpaşa Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi’nin inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Mustafakemalpaşa ilçesinin terminal girişindeki yaklaşık 37 dönümlük alanda sürdürülen inşaat çalışmalarıyla birlikte, 25 yıl önce başlayan ancak ödenek yetersizliği nedeni ile temel seviyesinde atıl durumda kalan eski kompleks tamamen yıkıldıktan sonra yeniden projelendirilip hayata geçiriliyor.

VİZYON KAZANACAK

Bursa’ya kazandırılan Gençlik, Sosyal Yaşam ve Spor Kompleksi’nin 2018 yılında hizmete gireceğini hatırlatan İl Müdürü Şahin, tesisin başta gençler olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından etkin bir şekilde kullanılması için gerekli planlamanın yapıldığını vurguladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde Mustafakemalpaşa’ya kazandırılacak olan spor kompleksinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise, tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Mustafakemalpaşa’nın büyük bir vizyon kazanarak sporda markalaşacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, inşaatı yükselen alanda Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Gençlik Hizmetleri ve Spor eski İl Müdürü Kemal Aydın, Mustafakemalpaşa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Uğurlu, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Orhan Güney ve Bursagücü Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hayrettin Özbağkıran’la birlikte incelemelerde bulundu.

Yeni proje kapsamında yükselen tesis 2’si büyük, 3’ü bireysel 5 adet spor salonu, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı tenis kortları, açık tenis kortları, 2 voleybol sahası, 2 basketbol sahası, gençlik merkezi, fitness salonu, yürüyüş, koşu, bisiklet yolları, kafeterya, 2 sergi salonu, sanat atölyesi, 2 sinema salonu, seminer salonları, çocuk oyun alanı, piknik alanı ve kapalı otoparkları ile dev bir komplekse dönüşüyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X