Paşa’yı heyecan bastı!

Profesyonel liglerde temsilcisi bulunmayan Mustafakemalpaşa’da hareketli günler yaşanıyor. 1. Amatör Küme’de bulunan 1923 Mustafakemapaşaspor, Süper Amatör Küme Takımlarından 19 Mayısspor’un haklarını almak üzere. İlçenin önde gelen isimleri ise BAL ekibi

Paşa’yı heyecan bastı!

Bir dönem 2. ve 3. Lig’de fırtına gibi esen ancak 2008-2009 sezonunda talihsiz bir şekilde amatör kümeye kadar düşen Mustafakemalpaşa’da futbol adına hareketli günler yaşanıyor. İlçenin önde gelen isimlerinin yaktığı kıvılcımla birlikte yeniden profesyonel liglere dönmenin hesaplarını yapan ilçede, 1. Amatör Küme’de bulunan 1923 Mustafakemapaşaspor, Süper Amatör Küme Takımlarından 19 Mayısspor’un haklarını 145 bin lira karşılığında aldı.

GÜNDEM ERDEMLİ

İlçeyi profesyonel liglerde temsil edecek bir takım arayan ancak bulamayan Mustafakemalpaşalılar, Bölgesel Amatör Lig’de bu sezona şampiyonluk parolasıyla girmesine karşın hedefi tutturamayan Nilüfer Erdemlispor’a talip olmaya hazırlanıyor. Dün akşam Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da katıldığı bir toplantı gerçekleştiren ilçenin önde gelen isimleri Nilüfer Erdemspor’un isim hakkını almak için görüştü. Erdemlispor yönetimin isim hakkı için 750 bin lira talep ettiği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X