Paschal’a hayran kaldılar!

U-21 maçında izlenen Nijeryalı oyuncuya A Takım yolu gözüktü. Recep Atılgan ve İsmail Serbest’in Fenerbahçe’ye karşı takip ettikleri 20 yaşındaki futbolcu, profesyonel yapılmak istendi fakat transfer dönemine takıldı.

Paschal’a hayran kaldılar!

Geçtiğimiz hafta sonunda Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan Bursaspor U21-Fenerbahçe U21 karşılaşmasının farklı bir önemi vardı. Bir süredir denenen ve amatör lisansları çıkartılan Paschal Onyedika Okoli ve Abdulrahman Taiwo bu mücadelede ilk kez yeşil beyazlı formayı giydi. Her iki futbolcuda U-21 liginde lider durumda olan Fenerbahçe karşısında başarılı bir performans göstermiş ve ilerisi için umut vermişti. 

RAPOR SUNDULAR!

Mücadeleyi izleyenler arasında Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun teknik ekibinde yer alan Recep Atılgan ve İsmail Serbest de vardı. Atılgan ve Serbest ikilisinin ön liberoda görev yapan Paschal Onyedika Okoli performansına hayran kaldıkları ve bu oyuncu için Mutlu Topçu’ya rapor sundukları ifade edildi. Yeşil beyazlıların bu gelişme üzerine hemen harekete geçerek oyuncuyu profesyonel yapmanın yollarını aramaya başladıkları öğrenildi. 

KOFİ’YE DE LİSANS ÇIKTI

Ancak, transfer dönemi bittiği için 20 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun profesyonel sözleşmeye imza atamayacağı belirtildi. Teknik Direktör Mutlu Topçu’nun profesyonel yapılması durumunda genç oyuncuyu A takım kadrosuna dahil etmeyi düşündüğü bildirildi. Bu arada yine bir süredir Bursaspor alt yapısında denenen isimlerden biri olan Amoako Kofi’ye de amatör lisans çıkartıldı. 19 yaşındaki sol kanat oyuncusu da artık U-21 takımında forma giyebilecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X