Paschal’a sürpriz teklif

Vakıfköy’ün en dikkat çeken ismine Süper Lig’den teklif var… U21 takımında harika bir performans sergileyen 20 yaşındaki ön libero Paschal Onyedika Okoli için Kardemir Karabükspor’un, ‘Eğer siz düşünmüyorsanız önümüzdeki sezon biz alalım’ dediği öğrenil

Paschal’a sürpriz teklif

Bursaspor Gençlik ve Geliştirme Sorumlusu Adnan Örnek’in devre arasında denenmek amacıyla Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne getirttiği 6 Afrika kökenli oyuncudan biri olan Paschal Onyedika Okoli performansıyla herkesi büyülüyor… Geldiği gibi amatör lisansı çıkartılan Nijeryalı ön libero, diğer hemşerileri Abdurrahman Taiwo ve Amoako Kofi ile birlikte U21 takımının yükselişinde pay sahibi olurken, oynadıkları futbolla da tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor. 

9 maçta ilk 11 oynadı

Ligin ikinci yarısında 9 maçta sahaya ilk 11 çıkmayı başaran 20 yaşındaki Paschal Onyedika Okoli’yi Spor Toto Süper Lig’den bir kaç kulüp kıskaca almaya başladı. Güçlü fiziği, akıllı oyunuyla dikkat çeken Pascal için Kardemir Karabükspor’un nabız yokladığı gelen haberler arasında. Karabüksporlu yöneticilerin Bursa’da oynanan maçta genç oyuncuyu çok beğendiği ve menajeriyle hemen temasa geçtiği gelen haberler arasında. 

Kampa gidebilir

1000 TL maaşla altyapıda forma giyen Nijeryalı ön libero için Karabüksporlu yetkililerin, ‘Eğer siz düşünmüyorsanız önümüzdeki sezon biz alalım’ dediği öğrenildi. 20 bin Euro yetiştirme bedeli olan Paschal’la yapılan  protokolde profesyonel sözleşme önceliği Bursaspor’da bulunuyor. Genç oyuncunun yeni sezon hazırlık kampına götürüleceği ve performansına göre karar verileceği bildirildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X