Pastacıya ‘Faal Kart’ avantajı

Bursa Pastacılar Tatlıcılar Süt ve Süt Ürünleri Şekerciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans işbirliği protokolu imzaladı.

Pastacıya ‘Faal Kart’ avantajı

AYŞEGÜL GÜRAL AKTÜRK

Türkiye Finans söz konusu protokol çerçevesinde oda üyelerine 2 ay geri ödemesiz, 24 aya varan vade seçenekleri ile finansman desteği sağlayacak. Oda üyeleri, Türkiye Finans’ın ürün, fon ve paketlerinden daha uygun maliyetlerle yararlanabilecek.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Hizmet Binası’nda gerçekleşen imza töreninde konuşan Oda Başkanı Necip Daş, banka ile yapılan anlaşma sonrasında üyelere ‘faal kart’ isimli bir kart tahsis edileceğini söyledi. Daş, “Bu kart nakit para yerine geçecek. Nakit paran olunca ürün alırken fiyat farkı oluyor. Vadeye oranla daha uyguna alabiliyorsun. Bu tonaja ve yıla vurulduğunda büyük rakamlara denk geliyor. Bu kart iyi kullanılabilirse üyelerin çok lehine olacak. Bunu banka bölüyor takside ama sen karşıdan peşin alıyorsun. Esnafımıza hayırlı uğurlu olacağına inanıyorum” dedi.

ÜYELERE ÖZEL PAKET

Türkiye Finans Marmara Bölge Müdürü Özdemir Eğici de, Oda üyelerine özel avantajlı bir paket hazırlandığını kaydetti. Eğici, şu bilgileri verdi: “Protokol süresi içerisinde açılan yeni katılım hesapları için +5 paylaşım puanı uygulanacak. Üyelerden ilk yıl için hesap işletim ücreti masrafı tahsil edilmeyecek. Türkiye Finans İnternet Şubesi üzerinden yapılan EFT / havale işlemleri 6 ay boyunca ücretsiz olacak. Tahsilata verilen çeklerin hesaplarda asgari 10 gün kalması kaydı ile takas masrafı alınmayacak. Üyeler ayrıca konut ve taşıt kredi ihtiyaçlarında avantajlı kar oranlarından yararlanacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X