Patlama Nedeniyle Kapanan Demir Yolu Ulaşıma Açıldı

Erzincan’da geçtiğimiz hafta sonu, Kemah ilçesinde, Acemoğlu köprüsü yakınlarında demiryoluna yerleştirilen bombanın, yük treninin geçişi sırasında pa…

Patlama Nedeniyle Kapanan Demir Yolu Ulaşıma Açıldı

Erzincan’da geçtiğimiz hafta sonu, Kemah ilçesinde, Acemoğlu köprüsü yakınlarında demiryoluna yerleştirilen bombanın, yük treninin geçişi sırasında patlatılmasının ardından, kapanan demir yolu, yapılan tadilat çalışmasının sonucunda kısa sürede ulaşıma açıldı. Erzincan Valiliği ulaşıma açılan demir yolu hakkında ve son günlerde sosyal medya üzerinden gerçek dışı paylaşımlara itibar edilmemesi gerektiğini ifade ederek bir yazılı açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sosyal medya üzerinden gerçek dışı yazı ve paylaşımlarda bulunulması üzerine vatandaşlarımız üzerinde tedirginliğe neden olduğu gözlenmiş olup; kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür. Valiliğimiz tarafından vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak üzere Erzincan merkez, ilçe ve köylerinde güvenlik birimlerince gerekli güvenlik önlemler alınarak vatandaşın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalar sürdürülmektedir. Valilik olarak değişik yerlerde olan olaylara benzer olayların ilimizde yaşanmaması için gerekli hassasiyet gösterilerek çalışmalar yürütülmektedir. Sosyal medya üzerinden toplumda gerçek dışı yazı ve paylaşımlara itibar edilmemesi gerekmektedir. Vatandaşlarımızın bu konuda somut bilgilere dayanan ihbarları da jandarma ve emniyet birimlerimize iletmelerini önemle rica ederiz. Erzincan’da geçtiğimiz hafta sonu, Kemah ilçesinde, Acemoğlu köprüsü yakınlarında demiryoluna yerleştirilen bombanın, yük treninin geçişi sırasında patlatılmasının ardından, kapanan demir yolu, yapılan tadilat çalışmasının sonucunda kısa sürede ulaşıma açılmıştır. Valiliğimiz ilimizde güvenliğin sağlanması için tüm güvenlik birimleri ile koordineli bir çalışma içerisindedir. İlimizde, ilçe, köy yollarında ve demir yollarında güvenlik nedeniyle kapalı yol bulunmamakta olup, herhangi bir güvenlik zafiyetinin yaşanmaması için çalışmalar sürdürülmektedir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X