Patlamadan 5 dakika önce…

Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’ndeki Amara Kültür Merkezi bahçesindeki basın açıklamasını dinleyen kalabalık içinde yer alan Eylem Onat, canlı bomba saldırısında can veren 32 kişi arasındaki arkadaşı Aydan Ezgi Şalcı ile patlamadan 5 dakika önce birbirlerine

Patlamadan 5 dakika önce…

Patlamadan hafif yaralı kurtulan Akdeniz Üniversitesi sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencisi Eylem Onat, Twitter hesabında ’Yaşıyor olmanın acısını yaşar mı insan? Ben yaşıyorum’ diye yazdıktan sonra, ’Şu an aklımda sadece patlamadan 5 dakika önce Ezgi’nin gelip bana sarılması var. Sadece 5 dakika. İçine doğmuş demek ki’ paylaşımında bulundu.

Acı olay sonrası memleketi Batman’a, ailesinin yanına giden Eylem Onat, olay anı ve öncesini şöyle anlattı:

“Hepimiz bahçedeydik. Bekliyorduk. Halaylar çekmiştik ve gayet normaldi. Sonra basın açıklaması başladı. Basın açıklaması öncesinde Ezgi, Ceren ve ben oturuyorduk. Basın açıklaması yapılacağı için bizi kaldırdılar ve bu sırada anlamsız bir şekilde birbirimize sarıldık. Bir anda sarıldık.”

Basın açıklaması sırasında arkalarda durduğunu anlatan Onat, ’Gel’ diye çağırdıklarını, ama arkada durmayı tercih ettiğini belirterek, “Basın açıklaması başladı. Sonuna gelinmişti artık ve dağılacaktık. Sloganlar atılmaya başlamıştı ki patlama oldu. Patlama sırasında yere düştüm. Ve sonrası işte” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X