Patronunun aracından atladı! Genç kız yoğun bakımda

Manisa’nın Selendi İlçesi’nde, özel bir rehabilitasyon merkezinin sahibi olan 40 yaşındaki Ö.Ç.’nin otomobilinden atlayan rehabilitasyon merkezinin müdürü 26 yaşındaki H.S. ağır yaralandı. Yoğun bakımdaki H.S.’nin ifadesi alınamazken, gözaltına alınan Ö.

Patronunun aracından atladı! Genç kız yoğun bakımda

Olay, geçen cuma günü saat 02.00 sıralarında, Aşağı Güllüce Mahallesi’nde meydana geldi. Selendi’deki bir özel rehabilitasyon merkezinin sahibi Ö.Ç. ve merkezin müdürü H.S., yanlarına hizmetli F.B.’yi de alarak Uşak’a gitti. Uşak’tan Manisa’ya dönüşte Ö.Ç., hizmetli  F.B.’yi evine bıraktı, H.S.’yi evine bırakmak üzere yola çıktı. Araç şehir merkezindeki Aşağı Güllüce Mahallesi’ne doğru giderken H.S. iddiaya göre otomobilden atlayıp yaralandı.

Olay sonrası iddiaya göre Ö.Ç. ağır yaralı H.S.’yi otomobile alıp Selendi Devlet Hastanesi kapısına bıraktı. Durumu ağır olan  H.S., burada yapılan ilk müdahalenin ardından Manisa Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde sevk edildi.

H.S.’nin henüz ifadesi alınmazken jandarma tarafından gözaltına alınan Ö.Ç. ifadesinde, “H.’yi  evine bırakmak isterken otomobilin kapısını bir anda açıp dışarı atladı” dedi. Yapılan incelemede H.S.’nin araçtan atladığı yerin, evinden farklı bir güzergahta olduğu belirlendi. Jandarmada ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ö.Ç. tutuklandı.

Nişanlı olduğu öğrenilen H.S.’nin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X