Paul Le Guen ile yola devam

Radikal kararlar alması beklenen Bursaspor yönetimi, ‘Yola aynen devam’ dedi. Başkan Ali Ay, önce kaptanlarla buluştu ardından Paul le Guen’le. Yönetiminde de görüşlerini aldıktan sonra Fransız teknik adama güvendiğini ve risk almak istemediğini açıkladı.

Paul Le Guen ile yola devam

Üst üste alınan kötü sonuçlar sonrası dün Özlüce Tesislerinde toplanan Bursaspor yönetim kurulundan beklenen radikal kararlar çıkmadı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Başkan Ali Ay’ın yöneticilerin de fikirlerini aldığı belirtildi.  Başkan Ay, dün ilk olarak Teknik Direktör Paul Le Guen ardından, futbolcularla bir araya geldi. Fikir alışverişinde bulunan Ali Ay’ın ardından yönetimde konuyu masaya yatırdığı belirtildi. 

KADRO DIŞI YOK

Tek eksiklerini motivasyon olduğunu belirten Ay’ın Teknik Direktör Paul Le Guen’e güvendiğini yeniledi belirtildi. Ayrıca Fransız teknik adam için cuma günü oynanacak Kayserispor maçının son şans olduğu bildirildi. Toplantıda kadro dışılarında da gündeme geldiği öğrenildi. Fransız teknik adamın ise buna kesinlikle karşı çıktığı belirtildi. Ali Ay, bugün tekrar Le Guen’le bir araya gelecek ve yönetim kurulunda neler konuşulduğunu ve isteklerini yeniden iletecek. 

11 yönetici katıldı

3 isim Paul le Guen’in kesin olarak gönderilmesi yönünde görüş bildirirken, diğerleri son kararı başkana bıraktı. 

Bursaspor’un dünkü kritik toplantısında başkan Ali Ay’la birlikte, 11 yönetici hazır bulundu… Ay’ın dışında Ali Ademoğlu, Fatih Pulat, Hasan Parlakay, Görkem Akbaş, Sezer Sezgin, Yusuf Arslan, Osman Dinsever, Cem Öztürk, İlyas Kocaefe ve Hakan Hacızade yer aldı… 3 yöneticinin, Paul le Guen’in kesin olarak gönderilmesi yönünde görüş belirttiği, diğer isimlerin ise son kararı başkana bıraktığı öğrenildi…

Öte yandan, yönetime yedek listeden giren Hasan Parlakay’la ilgili de yönetim kurulu üyeleri görüşlerini söyledi… Parlakay’ın geçen süreçte çok yıprandığı ve biraz geri planda kalması için başkana istekte bulundukları öğrenildi. Dün kaptanlarla konuşan Başkan Ali Ay’ın, bugünden itibaren hem teknik heyet hem de oyuncularla tek tek görüşmelerine devam edeceği bildirildi. 

3 milyon Euro verin getirelim

Başkan Ali Ay’ın zaman zaman toplantıda gerildiği öne sürüldü… Özellikle ‘Paul le Guen giderse kim gelecek’ sorusu sonrası ortaya atılan Igor Tudor, Slaven Biliç ve başka teknik adamlarla ilgili Ay’ın, ‘O zaman verin 3 milyon Euro getirelim’ şeklinde sert bir ifade kullandığı belirtildi.  

Sorun bizim aramızda

Başkan Ali Ay’ın takım kaptanlarıyla yaptığı görüşmede Paul le Guen’le ilgili sıkıntılı bir konunun konuşulmadığı öğrenildi. Ay’ın oyunculara açık açık ‘Hocayı mı istemiyorsunuz’ diye sorduğu, kaptanların da, ‘Sorun hocada değil kendi aramızda’ dediği belirtildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X