‘Paul Le Guen keşke önce gelseydi’

Kayserispor’un en istikrarlı isimlerinin başında gelen tecrübeli futbolcu, “Yeşil beyazlı formayla iyi ve kötü oynadığım maçlar olmuştur fakat mücadeleden hiçbir zaman kaçmadım. Paul Le Guen keşke daha önceden gelmiş olsaydı” dedi.

‘Paul Le Guen keşke önce gelseydi’

Eski Timsah Şamil Cinaz, Antalya’da OLAY SPOR’a konuştu.

Antalya kampında turumuz sürüyor… Bu kez ligin ilk yarısında flaş sonuçlara imza atan Kayserispor kampında aldık soluğu… Tabii ki, sarı kırmızılı takımın kampına gidip de Şamil Çinaz ile görüşmemek olmazdı. Bursaspor’da 4 sezon forma giyen tecrübeli futbolcu ligin ilk yarısında Kayserispor’un en istikrarlı isimlerinin başında geldi. Kayserispor olarak iyi işler yaptıklarını belirten Şamil, “İyi bir takımız. Başarılı olduk. Ancak ligin ikinci yarıları her zaman daha zor geçer. Yaptıklarımıza değil yapacaklarımıza bakıyoruz” diye konuştu.

BU HOCA FARKLI

Bursaspor’u yakından takip ettiğini de ifade eden tecrübeli futbolcu, “4 sezon yeşil beyazlı formayı giydim. İster istemez yakından takip ediyorsunuz. Bizim gibi Bursaspor’un da iyi bir ivme yakaladığını söyleyebilirim. Geçen sezon yaşananlardan sonra toparlanmak kolay değil. Paul Le Guen iyi bir hoca. İyi bir taktisyen olduğunu hemen anlayabiliyorsunuz. Eski takım arkadaşlarımla da görüşüyorum. Onlarda bunu dillendiriyor. Bursaspor için büyük bir kazanç olduğunu görüyorum. Keşke daha önceden gelmiş olsaydı” dedi. 

MÜCADELEDEN KAÇMADIM

Yeşil beyazlı formayla iyi ve kötü günler yaşadığını belirten Şamil “Ben her zaman iyi günleri hatırlıyorum. Umuyorum ki Bursaspor camiası da beni öyle hatırlıyordur. Her zaman elimden geldiğinin en iyisini yapmaya çalıştım. İyi oynadığım, kötü oynadığım maçlar olmuştur fakat mücadeleden hiçbir zaman kaçmadım. İyi hatırlanmak isterim. Bursaspor büyük camia. Kısa zaman içersinde eski gösterişli günlerine döneceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.

ANADOLU TAKIMLARI ARTIK FARKLI

‘Süper Lig’de Anadolu takımları artık güçlendi’ diyen deneyimli krampon, “Ligi görüyoruz. Herkes herkesi yenebiliyor. Lige yeni çıkmasına rağmen Göztepe’nin yakaladığı bir çıkış var. Yine bizim aynı şekilde. Bursaspor’un da ben ilerleyen süreçte üst sıralara çıkacağına inanıyorum. Başakşehir zaten her sezon üstüne koyarak gidiyor. Anadolu takımlarının bu derece güçlenmesi Türk futboluna büyük katkı sağlar. Artık üstteki takımlar o kadar rahat değil” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X