Paul Le Guen’i unutmayalım

Moussa Sow ‘Mustafa Er takıma bir şeyler katabilen bir hoca oldu. Paul Le Guen’in de yaptığı işleri unutmamak lazım. Şu anda bir hocamız var ve iyi işler yapıyor.’ dedi.

Paul Le Guen’i unutmayalım

Göztepe ve Kardemir Karabükspor maçlarının ardından Atiker Konyaspor karşılaşmasında fileleri havalandıran, 3’te 3 yapan Moussa Sow elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

Haklı bir galibiyet aldıklarının altını çizen Senagalli forvet ‘Uzun süre kazanamadığımız dönemler olmuştu. Çok mutluyuz. Mustafa Er takıma bir şeyler katabilen bir hoca oldu.

Paul Le Guen’in de yaptığı işleri unutmamak lazım. Şu anda bir hocamız var ve iyi işler yapıyor.’ dedi. 

SAKATLIK YAŞADIM

Bursaspor’a katkı vermeye çalıştığını ifade eden Moussa Sow ‘Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederiz. Herkesin benim niteliklerimi tanıdığını düşünüyorum.

Sakatlık yaşadım ve gerçek seviyeme dönmem biraz zaman aldı.

Her zaman daha iyisini yapmaya ve daha iyi olmaya çalışıyorum. Bu benim özgüvenim için, takım için ve takım arkadaşlarım için çok önemli. Gayretliyim, tek düşüncem Bursaspor’a artı değer katabilmek’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X