‘Payitaht Çarşı’ heyecanı 31 Ekim’de sona eriyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde gerçekleştirilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ 31 Ekimde sona eriyor. Bölge esnafı, Haziran ayından bu yana düzenlenen Alışveriş Günlerinin bölgeye büyük hareketlilik

‘Payitaht Çarşı’ heyecanı 31 Ekim’de sona eriyor

BTSO öncülüğünde Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Osmangazi Belediyesi ve Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği (BTÇH) iş birliğiyle 2 Haziran’da startı verilen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’, Bursa ekonomisinin kalbinin attığı çarşı ve hanlar bölgesine canlılık kazandırdı. Alışveriş Günleri, 4 bine yakın işyerinin yer aldığı, 850 bin metrekarelik alanıyla dünyanın en eski ve en büyük açık hava alışveriş merkezlerinden birisi olan çarşı ve hanlar bölgesindeki esnafa da moral verdi.

BTÇH Başkanı Muhsin Özyıldırım, “Tarihin mirası, alışverişin âlâsı’ sloganıyla devam eden Alışveriş Günlerinin esnafın ticaretini artırdığını söyledi. Özyıldırım, “Bu durumdan hem çarşı esnafımız hem de müşteriler memnun. Bölgemizde bu kadar büyük hediyelerin dağıtıldığı başka bir organizasyon düzenlenmemişti” dedi.

Çarşı esnaflarından Akif Yalçınkaya, “Alışveriş Günlerinden memnunuz. Müşterilerimiz de aynı şekilde memnun. Alışveriş Günleri ile çarşılarımız daha da bereketlendi. Tarihi çarşı ve hanlar bölgemize destek veren BTSO’ya teşekkür ederim” diye konuştu.

Esnaf Şükrü Avcı ise, 10 otomobil, 10 dizüstü bilgisayar ve 10 akıllı cep telefonunun dağıtılacağı organizasyon sayesinde Bursalıların çarşıya olan ilgisinin arttığının altını çizdi.

Akredite olmuş işyerlerinden toplam 100 TL’lik alışveriş karşılığı bir çekiliş kuponu almaya hak kazanan tüketiciler arasında gerçekleştirilecek çekilişin ardından otomobil, dizüstü bilgisayar ve akıllı cep telefonları sahiplerini bulacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X