Paylaşımıyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı

Aslı Enver ayrılığının ardından kendini işine ve spora adayan popçu Murat Boz, sosyal medya paylaşımıyla takipçilerinin hem yüreğini hoplattı hem de hayranlarına anlamlı mesaj verdi.

Paylaşımıyla takipçilerinin ağzını açık bıraktı

Ağustos ayı itibariyle yeni filmi için kamera karşısına geçecek olan yakışıklı popçu Murat Boz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem genç kızların yüreğini hoplattı hem de mesaj verdi.

Aslı Enver’den ayrıldıktan sonra işiyle ve sporla meşgul olan Murat Boz paylaşımlarıyla hayranlarını şaşırtıyor. Son paylaşımında takipçilerin ağzını açık bırakan Murat Boz bir de mesaj verdi.

Murat Boz’un hayranlarını hem hayran bırakan hem de düşündüren o paylaşımı;

YENİ FİLM İÇİN KAMERA KARŞISINA GEÇİYOR

‘Hadi İnşallah’, ‘Kardeşim Benim’, ‘Dönerse Senindir’ ve ‘Kardeşim Benim 2’ filmleriyle sinemaseverlerin karşısına çıkan Murat Boz, o söylediği proje için imzayı attı ve çekimlerine Ağustos ayının ilk haftasında başlıyor. Boz’un eşini canlandıracağı rol arkadaşı da belli oldu. Murat Boz’un partneri Seda Bakan oldu. Adı henüz kesinleşmeyen film, izleyiciye traji – komik bir evlilikte yaşananları sunacak.

boz.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X