Pazar yerlerinde AVM konforu ve ücretsiz servis

Osmangazi Belediyesi’nin inşa ettiği modern pazar yerleri vatandaşa rahat ve güvenli alışverişin yanında AVM konforu sunuyor. Hamitler Kapalı Pazar Yeri’ne gelen vatandaşlar, modern marketlerdeki gibi alışveriş arabalarıyla yaptıkları alışveriş sonrası üc

Pazar yerlerinde AVM konforu ve ücretsiz servis

Osmangazi Belediyesi, hizmete soktuğu modern ve kapalı pazar yerleri ile bir yandan sokak ve caddeleri pazarlardan arındırıp ulaşıma nefes aldırırken, diğer yandan vatandaşa rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sunuyor. Esnaf ve vatandaşı modern ve sağlıklı bir ortamda buluşturarak pazar alışverişini çile olmaktan çıkartıp keyifli bir hale dönüştüren Osmangazi Belediyesi’nin yaptırdığı Hamitler Kapalı Pazar Yeri, sunduğu imkanlarla modern alışveriş merkezlerini aratmıyor.

 

Planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinin yer aldığı Hamitler Mahallesi’nde, 5 bin 760 metrekaresi kapalı, 13 bin 201 metrekare alana inşa edilen pazar alanına gelen vatandaşlar, otomobillerini açık otoparka bırakıp, pazar alanınki alışveriş arabalarını kullanarak alışverişlerini çok rahat bir şekilde yapabiliyor. Cadde ve sokak aralarındaki pazarlarda yaşanan kargaşadan uzak, geniş tezgah aralarında rahatça dolaşıp alışverişini yapan vatandaşlar, pazarda dolaşırken karşılarına çıkan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a a, kendilerine böyle bir imkan sunduğu için teşekkür ediyor.

Dündar, kısa süre hizmete giren Hamitler Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu. Pazarın durumu hakkında yetkililerden bilgi alıp, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Dündar, “Son dönemde inşa ettiğimiz pazar yerleri modern ve fonksiyonel yapıları ile birer yaşam merkezi gibi hizmet veriyor. Haftanın farklı günlerinde kurulan giyim ve gıda pazarlarının dışında buralar, çeşitli ekinliklerin de düzenlendiği birer merkez. Tezgahların arasında rahatça dolaşıp alışverişini yapan vatandaşlar, çay ocağında mola verip sohbet ederek yorgunluklarını giderebiliyor. Pazar alışverişlerini tamamlayan vatandaşlar, alışveriş sonrası kendilerini bekleyen ücretsiz servis araçları ile evlerine kadar bırakılıyor. Osmangazi, yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı modern bir ilçeye dönüşüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X