Pazarcı esnafına mahkemeden ret

Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan ve geçtiğimiz hafta hizmete giren kapalı pazaryeri hakkında belediyeye karşı açılan 6 dava da ret edildi.

Pazarcı esnafına mahkemeden ret

CEMAL KIRGIZ

Bursa 2. İdare Mahkemesi’nin, ihalelerin iptali konusunda açılan tüm davaların reddine karar verdiği belirtildi. Gemlik Belediyesi 10 Ocak 2017 tarihinde hizmete giren pazaryeri ile ilgili üç gün boyunca Gemlikli pazarcılara, 3 gün boyunca da Gemlik dışından gelen pazarcılara yönelik ihale yapmıştı. Buna karşın 6 pazarcı esnafı bu ihalelerin iptali konusunda Bursa 2. İdare Mahkemesi’ne gitmişti.

Bu arada Gemlik Kapalı Pazar Yeri’nde cumartesi günleri de pazar açılabilmesi için yapılacak olan ilk ihale 18 Ocak Çarşamba günü gerçekleşecek. Öncelik yine Gemlikli esnafların olacak. Gemlik dışından gelen esnaflara yönelik cumartesi pazarı ikinci ihalesi ise, 25 Ocak 2017 Çarşamba günü yapılacak. İhale başvuruları devam ediyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X