Pazarcılıktan oyunculuğa

Paramparça dizisindeki rolü bittikten sonra ara vermeden Bursa Devlet Tiyatrosu’nda ‘Halktan Biri’ adlı yapımda sahneye çıkan Taner Turan, oyunculuğa başlamadan önce pazarlarda iç çamaşırı bile sattığını itiraf etti.

Pazarcılıktan oyunculuğa

GEÇMİŞİMİ HİÇ UNUTMADIM

Dizilerin kötü adamı Bursa Devlet Tiyatrosu sanatçısı Taner Turan, Olay TV’de Renkli Hayatlar programına konuk oldu. Samimi itiraflarda bulunan Turan, 30’lu yaşlarda adım attığı oyunculuk öncesi bir çok işte çalıştığını söyledi. Başarılı oyuncu, ‘Semt pazarlarında iç çamaşırı da sattım, otobüs terminallerinde çığırtkanlık da yaptım. Geçmişimi hiç bir zaman unutmadım. O günlerin bana kattığı artıları şimdi oyunculuğuma yansıtıyorum’ dedi.

ZİRVE İÇİN DAHA ÇOK VAR

Bugüne dek, hep çok izlenen dizilerde rol alan Taner Turan, henüz şöhretin zirvesine ulaşmadığını daha gidecek yolunun olduğunu söyledi. 25 yıllık tiyatrocu olmasına rağmen şöhretle geç tanıştığını sözlerine ekleyen Turan, ‘Ancak benim işim şöhretle değil. Dizi ve sinema tekliflerini ince eleyip sık dokuyorum. Hem dizinin, hem rolün çok iyi olmasını istiyorum. Sırf ekranda olayım, tanınayım diye her projeyi kabul etmiyorum’ diye konuştu. Taner Turan, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

BU KEZ ŞAŞIRTACAK

Paramparça’dan ayrılan Taner Turan, adını şimdilik sakladığı yeni bir dizinin çekimlerine başladığını ve bu kez seyirciyi şaşırtacağını söyledi. 

BURSA’DA SAHNEDE

Bir yandan yeni dizi çeken Taner Turan, diğer yandan Bursa Devlet Tiyatrosu’nda ‘Halktan Biri’ adlı oyunda sahneye çıkıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X