Pazarlık sürüyor

Bursaspor, Pablo Martin Batalla için bonservis ücretini düşürmeye çalışıyor. Beijin Guoan ilk görüşme 3 milyon Euro talep etti ardından rakamı 2,5 milyon Euro’ya indirdi. Bursaspor yönetimi ise 1 milyon 200 bin Euro’dan bir kuruş yukarı çıkmadı.

Pazarlık sürüyor

Bursaspor’da Pablo Martin Batalla transferinde adım adım ilerliyor. Yeşil beyazlı camianın devre arasında alınması yönünde yönetime büyük baskı yaptığı Arjantinli yıldız için gerek kulübü gerekse menajerleriyle temaslar sürüyor. Bilindiği gibi tecrübeli orta saha oyuncusunun menajeri Suzan Naguf, Kayserispor maçını Atatürk Stadı’nda izlemiş ve Başkan Recep Bölükbaşı ile bir görüşme gerçekleştirmişti. 

İŞTE RAKAMLAR

Çin kulübü Beijin Guoan ise ilk görüşmede bonservis olarak 3 milyon Euro talep etmiş ardından rakamı 2,5 milyon Euro’ya indirmişti. Ancak bu fiyatları yüksek bulan Bursaspor yönetimi ise son görüşmede 1 milyon 200 bin Euro ücret önerdi. Çin ekibinin satma niyetinde olduğu Batalla için iki kulüp arasındaki temaslar sürerken, Bursaspor yönetiminin rakamı en fazla 1 milyon 400 bin Euro’ya kadar çıkarabileceği belirtildi. 

ÇİN’DE DE COŞTU

Şuan ülkesinde tatilde olan Batalla’nın ise görüşmelerin sonucunu beklediği ve tekrar yeşil beyazlı formayı giymek için sabırsızlandığı belirtildi. Bursaspor tarihinin en iyi yabancı oyuncularından biri olarak tarihe geçen Pablo Martin Batalla, Daum döneminde takımdan ayrılmıştı. Arjantinli yıldız, Beijin Guoan formasıyla geçen sezon 39 maça çıktı, 14 gol attı ve 10 asist yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X